U bent hier: Over SolarPro
Over SolarPro
SolarPro BVBA is één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt in verband met het leveren, installeren en onderhouden van energie besparende systemen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonne-energiesystemen, pelletketels, zonneboilers en warmtepompen. Door de jaren heen hebben voldoende kennis opgedaan om u van a tot z te kunnen begeleiden in uw zoektocht naar de meest rendabele oplossing.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat energie een heel belangrijke factor in onze samenleving zal worden. De energiekosten zullen de komende jaren zwaarder gaan wegen. Onze klanten die nu kiezen voor een duurzaam en energiebesparend systeem zullen hier de komende jaren de vruchten van plukken. Met onze systemen geven we consumenten meer koopkracht en ondersteunen we ondernemers in hun groei op lange termijn.SolarPro gaat voor kwaliteit, wij werken ook enkel met de beste merken. Kwaliteit ondersteund ten volle onze lange termijn strategie. Sinds het opstarten van onze zaak staat de kwaliteit van onze producten bovenaan.
 
Onze eigen dienst na verkoop zorgt ervoor dat u op u twee oren kan slapen. In noodgevallen komen wij binnen de 12u bij u ter plaatsen om het probleem op te lossen.
 
SolarPro werkt ook nauw samen met de leveranciers van de warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en pelletketels om deze producten nog beter te maken. Een goede back-up van de klanten en de plaatsers op de werkvloer is voor hun ook van een zeer groot belang. Een goed contact met de leveranciers zorgt ook voor een vlotte samensamenwerking.
 
Onze energieadviseur komt graag bij u langs voor een analyse van u energie uitgaven.
 
Indien u vragen hebt of graag extra informatie wenst, kan u ons steeds vrijblijvend bellen of mailen. Onze gegevens evenals een kant-en-klaar contactformulier vindt u op de contactpagina.
 
Joris Van Mechgelen
Zaakvoerder SolarPro BVBA
Algemeen
Producten
Informatie
Sociale media
Word SolarPro-fan op Facebook!
Volg SolarPro op Twitter!
Sluit je aan bij SolarPro op Linked In!
Connecteer met SolarPro op Google+!
© 2013-2018 SolarPro BVBA  |  Privacy  |  Sitemap  |  Contacteer ons
Produced by NetQue