U bent hier: Producten » Pelletketels
Pelletketels

 De goedkoopste manier van verwarmen!Verwarmen met hout pellets is een duurzame, CO2 neutrale, ecologische en economische manier van verwarmen!

Bovendien zijn de fossiele brandstoffen eindig. Volgens het huidig wereldverbruik zal tegen 2050 alle fossiele brandstoffen opgebruikt zijn.
Door de werking van vraag en aanbod, zal bij een dalend aanbod de eenheidsprijs voor fossiele brandstoffen enkel maar stijgen in de toekomst.
Als we echter naar de eenheidsprijs van hout pellets kijken, stellen we vast dat de eenheidsprijs van pellets de afgelopen jaren, rekening houdend met de inflatie, stabiel is gebleven.

Pellets worden geproduceerd uit houtafval dat wordt geperst op hoge temperatuur tot kleine staafjes van 6 - 8 mm doorsnee met een lengte van ongeveer 3 cm. Doordat de hout pellets zeer compact geperst worden met een lage vochtigheidsgraad zorgt ervoor dat er door de pellet ketel een zeer hoog verbrandingsrendement kan worden gehaald.


Wacht niet tot het te laat is en anticipeert nu op deze wereld verandering! Wij zijn in ieder geval al overtuigd van het concept!
SolarPro begeleidt u als betrouwbare partner van dimensionering tot plaatsing in dit verhaal!
(5)
Pellets
Pellets
(4)
Brandhout
Brandhout
Algemeen
Producten
Informatie
Sociale media
Word SolarPro-fan op Facebook!
Volg SolarPro op Twitter!
Sluit je aan bij SolarPro op Linked In!
Connecteer met SolarPro op Google+!
© 2013-2018 SolarPro BVBA  |  Privacy  |  Sitemap  |  Contacteer ons
Produced by NetQue